Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το 7ply project θα φιλοξενηθεί στο χώρο της Τεχνόπολις (Γκάζι) του Δήμου Αθηναίων, αποτελώντας αναμφίβολα ένα από τα major events της street κουλτούρας και όχι μόνο. Αυτή τη φορά έχω τη χαρά να συμμετάσχω και εγώ με μία σανίδα.

Λίγα λόγια για το event από τους διοργανωτές:

"To “Vodafone CU 7 PLY PROJECT” skateboard art and culture festival διοργανώνεται για Τέταρτη χρονιά από την Propaganda Rollin co. σε συνεργασία με την VANS ενώ μεγάλος χορηγός είναι το Vodafone CU.
Έπειτα από τρία συνεχόμενα χρόνια το “7 PLY PROJECT – skateboard art & culture festival” έχει πλέον αναγνωριστεί ως η μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα που παντρεύει όλα τα στοιχεία του street culture.
Πηγή έμπνευσης και μέσο έκφρασης αποτελεί η σανίδα του skateboard που μέσα από την επέμβαση που επιδέχεται από τον κάθε συμμετέχοντα καλλιτέχνη μετατρέπεται σε ένα νέο μεταλλαγμένο αντικείμενο, πομπό της εκάστοτε δημιουργικής του τάσης και άποψης.
Διαγωνισμοί skateboard καθώς συναυλίες και video προβολές θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με την έκθεση που θα παρουσιαστούν οι εικαστικές δημιουργίες.
Για ακόμα μία χρονιά στον χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 8, 9 και 10 Μαΐου οι αδαείς θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην κουλτούρα και τον τρόπο ζωής του skate καθώς και όλοι οι σχετικοί φιλότεχνοι, μουσικόφιλοι και φυσικά οι λάτρεις και εραστές της τροχοσανίδας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες και εκπληκτικό θέαμα."

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

7ply Facebook Group
7ply Myspace Profile

5/4/2009 05:05:39 pm

εεεε ρεεε σανίδα που μας χρειάζεται!!!! ;-)

Reply



Leave a Reply.