Ψηφιακά Πορτρέτα για Μωρά/Παιδιά

Διακοσμήστε το δωμάτιο του μικρού ή της μικρής σας με ένα μοναδικό παιδικό πορτρέτο! Είναι επίσης ένα πολύ πρωτότυπο δώρο βάπτισης ή/και γενεθλίων.

Ψηφιακά Πορτρέτα για Ζευγάρια

Εκδηλώστε την αγάπη σας χαρίζοντας στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα custom πορτρέτο που θα σας θυμίζει τις όμορφες στιγμές σας μαζί. Τα Ψηφιακά Πορτρέτα για Ζευγάρια είναι επίσης ένα πολύ ευφάνταστο δώρο γάμου.

Ψηφιακά Πορτραίτα (απεικόνιση ενός προσώπου)

Κακομάθετε τον εαυτό σας με το δικό σας Ψηφιακό Πορτρέτο και δώστε μια προσωπική πινελιά στο χώρο σας.

Ψηφιακά Πορτρέτα (απεικόνιση 3-5 προσώπων)

Είτε πρόκειται για το συγκρότημά σας, τους φίλους ή την οικογένειά σας, τα Ψηφιακά Πορτρέτα είναι ένας ωραίος τρόπος για να δηλώσετε τη μοναδικότητά σας.

Urban Pop Visions (UPV)

Οι παρακάτω εικονογραφήσεις ανήκουν στη σειρά "Urban Pop Visions" και αποτέλεσαν την πρώτη ατομική έκθεση της Αφροδίτης Ιωάννου. Διατίθενται prints σε διάφορα μεγέθη. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες.

Boyz & Girlz

Σειρά από διάφορες εικονογραφήσεις προσώπων (που δεν εντάσσονται στην κατηγορία των κατά παραγγελία Ψηφιακών Πορτραίτων). Διατίθενται prints σε διάφορα μεγέθη. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες.

Dreams, Thoughts, Fears ...

Σειρά εικονογραφήσεων με συγκεκριμένο concept. Διατίθενται prints σε διάφορα μεγέθη. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες.