Picture
Intro_"The Meet Market is no ordinary market...To Meet Market είναι μια μη κερδοσκοπική, πολιτιστική κολλεκτίβα δημιουργών. Είμαστε μια συνεχώς επεκτάσιμη κοινότητα απο σχεδιαστές, χειροτεχνίτες, καλλιτέχνες, συλλέκτες και ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Μια φορά το μήνα το Meet Market πραγματοποιεί ενα 2ημερο event, πάντα Σαββατοκύριακο, εκθέτωντας και πουλώντας αυτά που η κολλεκτίβα παράγει, συνοδευόμενο από ένα ολοκληρωμένο line up απο τοπικούς DJ και παραγωγούς μουσικης."

Αυτό το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαϊου αποχαιρετάμε την τελευταία μέρα της άνοιξης και καλωσορίζουμε το καλοκαιράκι στο χώρο των 'Φούρνων' της Τεχνόπολις στο Γκάζι, παράλληλα με το Jazz Festival!

More info:

Meet Market @ Myspace

Meet Market @ Facebook


Και εδώ μια μικρή γεύση από το τι θα παίζει στον πάγκο μου :)

 
Picture

Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν επιτρέπονταν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Το κατάλαβα απότομα όταν σχεδόν πήδηξε πάνω μου μια από τις εθελόντριες όταν έβγαλα από την τσάντα μου τη μηχανή μου :P

Παρ' όλα αυτά, αν και δεν είχα το χρόνο να παραμείνω όσο θα ήθελα, την τελευταία μέρα του φεστιβάλ (Κυριακή) πέτυχα μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες προβολές!

Και ... το έργο που επιλέχτηκε από την επιτροπή για τη συμμετοχή μου στη νέα κατηγορία "Digital Image" που εντάχθηκε φέτος!

Picture
 
Picture
Το νέο Muzine και τα CDs που το συνοδεύουν είναι σούπερ και το εξώφυλλο τα σπάει. Thumbs up και για τον Έπαινο στην κατηγορία "Σχεδιασμός Περιοδικού" στα ΕΒΓΕ 09!

Κλικ κλικ εδώ __> MUZINE!

Σ' αυτό το τεύχος ανέλαβα την εικονογράφηση των ψηφιακών πορτραίτων των μουσικών συντακτών του. Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τις τυπωμένες σελίδες :)

 

 
Picture

Το Athens Video Art Festival εγκαινιάζει φέτος τη νέα κατηγορία καλλιτεχνικής συμμετοχής "digital image". Είμαι ενθουσιασμένη καθώς επιλέχθηκε ένα έργο μου προς έκθεση. Εννοείται ότι μετά το πέρας του φεστιβάλ θα ανεβάσω φωτογραφικό υλικό.

Λίγα λόγια από τους διοργανωτές:

"Το Athens Video Art Festival, επανέρχεται με μια εντυπωσιακή και επετειακή διοργάνωση και σε καλεί να ζήσεις την εμπειρία στις 14 – 17 Μαΐου 2009 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων της Ελλάδας που εκπροσωπεί την χώρα μας διεθνώς, έχοντας σαν σκοπό την προαγωγή του ψηφιακού πολιτισμού. Έχει κερδίσει καλλιτέχνες, φορείς και κοινό, οι οποίοι δίνουν μαζικά το παρόν κάθε χρονιά.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει έργα από ολόκληρο το φάσμα της ψηφιακής δημιουργίας, παρουσιάσεις των μεγαλύτερων Διεθνών Φεστιβάλ με αποκλειστικό υλικό και επίσημους προσκεκλημένους, Ακαδημαϊκά Αφιερώματα  και ξεχωριστές συνεργασίες, ένα ολοκληρωμένο μουσικό συναυλιακό γεγονός και κυρίως φαντασία και διάθεση για πειραματισμό.
Φέτος εγκαινιάζονται δύο νέες κατηγορίες, animation και  digital image, πρόσθετα στις ήδη υπάρχουσες video art, installations, web art και performance. 1.368 καλλιτέχνες από 58 χώρες, δήλωσαν συμμετοχή στο Athens Video Art Festival 09."

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να το κατεβάσετε κλικάροντας ΕΔΩ

LINKS:
http://www.athensvideoartfestival.gr/
http://www.facebook.com/event.php?eid=60361469009#

 

Πραγματικά eye candies οι συμμετοχές στο φετινό 7ply project! Απ' ότι άκουσα ξεπερνούσαν τις 80 αλλά δυστυχώς δεν μερίμνησα να ελέγξω την μπαταρία της μηχανής μου και πρόλαβα να βγάλω μόνο καμιά 20αριά φωτογραφίες (τόσο ανοργάνωτη). Ήταν μια ωραία εμπειρία γενικότερα!