Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το 7ply project θα φιλοξενηθεί στο χώρο της Τεχνόπολις (Γκάζι) του Δήμου Αθηναίων, αποτελώντας αναμφίβολα ένα από τα major events της street κουλτούρας και όχι μόνο. Αυτή τη φορά έχω τη χαρά να συμμετάσχω και εγώ με μία σανίδα.

Λίγα λόγια για το event από τους διοργανωτές:

"To “Vodafone CU 7 PLY PROJECT” skateboard art and culture festival διοργανώνεται για Τέταρτη χρονιά από την Propaganda Rollin co. σε συνεργασία με την VANS ενώ μεγάλος χορηγός είναι το Vodafone CU.
Έπειτα από τρία συνεχόμενα χρόνια το “7 PLY PROJECT – skateboard art & culture festival” έχει πλέον αναγνωριστεί ως η μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα που παντρεύει όλα τα στοιχεία του street culture.
Πηγή έμπνευσης και μέσο έκφρασης αποτελεί η σανίδα του skateboard που μέσα από την επέμβαση που επιδέχεται από τον κάθε συμμετέχοντα καλλιτέχνη μετατρέπεται σε ένα νέο μεταλλαγμένο αντικείμενο, πομπό της εκάστοτε δημιουργικής του τάσης και άποψης.
Διαγωνισμοί skateboard καθώς συναυλίες και video προβολές θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με την έκθεση που θα παρουσιαστούν οι εικαστικές δημιουργίες.
Για ακόμα μία χρονιά στον χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 8, 9 και 10 Μαΐου οι αδαείς θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην κουλτούρα και τον τρόπο ζωής του skate καθώς και όλοι οι σχετικοί φιλότεχνοι, μουσικόφιλοι και φυσικά οι λάτρεις και εραστές της τροχοσανίδας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες και εκπληκτικό θέαμα."

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

7ply Facebook Group
7ply Myspace Profile

 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12 Απριλίου) ο αίθριος χώρος της Ένωσης Πτυχιούχων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΕΠΑΣΚΤ) γέμισε από επισκέπτες του Meet Market που έδωσαν για άλλη μια φορά δυναμικά το παρόν! Positive vibes, ωραίες και χαλαρωτικές μουσικές, χαρούμενες φατσούλες, μεγάλη ποικιλία από εκθέματα ακόμα και live graffity action! Πραγματικά περάσαμε υπέροχα και ανυπομονούμε για το επόμενο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα, θα φιλοξενηθεί στην Τεχνούπολη (Γκάζι).

 

Ένα νέο πορτραίτο προστέθηκε στη συλλογή μας. Αυτή τη φορά του Κώστα Βλαχάκη, διαχειριστή της γνωστής σελίδας τεχνολογίας techblog.gr. Προσπάθησα να αποτυπώσω το tech στοιχείο χρησιμοποιώντας αυτό το background. Ο Κώστας έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και εγώ, με τη σειρά μου, τον ευχαριστώ πολύ για την αναφορά που έκανε σχετικά με τα Ψηφιακά Πορτραίτα στη σελίδα του!

Για να δείτε το άρθρο πατήστε εδώ!

 

Η Μαιρούλα είναι ένα πολύ γλυκό και χαμογελαστό μωρό που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά! Πριν 2 εβδομάδες περίπου, η μαμά της η Κατερίνα ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου ανέθεσε τη δημιουργία του παιδικού πορτραίτου της!

Αυτό που είχε σημασία για τη μαμά ήταν η αποτύπωση του χαμόγελου της μικρής στο πορτραίτο. Επιλέξαμε ένα background στους τόνους του ροζ που θα ταίριαζε πολύ με τα χρώματα στους τοίχους του παιδικού δωματίου και ιδού το αποτέλεσμα!

 

To Meet Market είναι μια μη κερδοσκοπική, πολιτιστική κολλεκτίβα δημιουργών. Είμαστε μια συνεχώς επεκτάσιμη κοινότητα από σχεδιαστές, χειροτεχνίτες, καλλιτέχνες, συλλέκτες και ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Μια φορά το μήνα το Meet Market πραγματοποιεί ένα 2ημερο event, πάντα Σαββατοκύριακο, εκθέτωντας και πουλώντας αυτα που η κολλεκτίβα παράγει, συνοδευόμενο από ένα ολοκληρωμένο line up από τοπικούς DJ και παραγωγούς μουσικής.


Στο δικό μου πάγκο θα μπορείτε να δείτε: σουβέρ, digipop paper earings και φυσικά πολλά πολλά prints με τις εικονογραφήσεις μου!


Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Απριλίου, από τις 15:00 - 23:00 κάθε μέρα.
Ε.Π.Α.Σ.Κ.Τ. - ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, Tholou & Panos Str, 19A, PLAKA


Wears & Tares

2d, Aloulles, Blanketlo, Cruel Candy Clothes, Freedom Copyshop, Gaffer & Fluff, Lo Key, Lost Toys, Occhi
Vintage/Retro
Arty Farty Vintage & Accessories, Holy Mustache, Kings on Speed, Salomistuff, White Box Vintage & Accessories
Accessories
al=, Evisk, Di Depux, Drama Queen, HO::LO, Kleo Xirou, LAF, Matalou & Dr.Orange@home, Migma,  Prasinos Planitis, Psarokokalo, Rubberize, Sol Creations, To2, Vagy Mariolou, Vallistic
Art & Books
Alex Martinez, Alex Simopoulos, Anthony, Aphrodite, Chloe Benetatos, James Enox, Lila Ruby King, Neon Swords, Wonderli
Music Exchange
Lowdown, Noiz Productions, Revinyl
Toys, Magic, Bath and Body
A@H2O, Busybee, LYA Productions, Organic Soul
Freebies
cds, drinks, pins, posters, grand raffle prize and more... bring your paper airplane and play!
 
DJS                      SAT 11/04          SUN 12/04     
          
15:00 - 16:30         Palo                   The Kungfu Stamy
16:30 - 18:00         Ekelon                Lazos
18:00 - 19:30         Dr. Orange          Skitlab
19:30 - 21:00          _G                     Lowdown
21:00 - 23:00         Beatnicks           Neighbors

Links: Meet Market in Myspace, Meet Market in facebook

 

Η Άρτεμις, μεταξύ άλλων, δημιουργεί όμορφές διακοσμητικές χειροποίητες κατασκευές από υλικά που μερικές φορές προσπερνάμε, χωρίς να συνειδητοποιήσουμε τη δυνατότητα δυνητικής μεταμόρφωσής τους σε πραγματικά μικρά αντικείμενα τέχνης.

Για την Άρτεμις ανέλαβα τη σχεδίαση και εκτέλεση μίας custom σειράς σουβέρ από πλαστικοποιημένο χαρτί με φωτογραφίες από τις δημιουργίες της. (Κλικάροντας την παρακάτω φωτό μπορείτε να τη δείτε ελαφρώς μεγαλύτερη).

Links: art by Artemis